Wędliny to produkty niezwykle chętnie spożywane w Polsce. Jednak osoby dbające o zdrowy styl życia często starają się je omijać. Wynika to z tego, że większość produktów tego rodzaju jest bardzo wysoko przetworzona, zawiera ogromną ilość konserwantów, a często również mięso niewiadomego pochodzenia. Jak wybrać wędlinę? Radzi Jacek Bilczyński – zapraszamy do obejrzenia wideo.
NOWE
- Przybywa hoteli „bez dzieci”, rodzice mogą się obawiać?
- Archeolodzy odkryli centrum obsługi chrześcijańskich pielgrzymów z VI w.
- McLaren Elva – jak zarobić na legendzie
- Bentley Flying Spur – luksusowy odlot
- Mam jedną partnerkę, mogę się zarazić HPV?
- Idealny połysk bez szkodliwej chemii?
- O wadze szpitalnego żywienia na poważnie
- Jan Frycz z wyjątkowym apelem do prezydenta
- Jak budować gminę z sercem: Maria Kłosiewicz o pracy i pasji
- Egzoszkielet postawił na nogi leżącego mężczyznę


