Wędliny to produkty niezwykle chętnie spożywane w Polsce. Jednak osoby dbające o zdrowy styl życia często starają się je omijać. Wynika to z tego, że większość produktów tego rodzaju jest bardzo wysoko przetworzona, zawiera ogromną ilość konserwantów, a często również mięso niewiadomego pochodzenia. Jak wybrać wędlinę? Radzi Jacek Bilczyński – zapraszamy do obejrzenia wideo.
NOWE
- Objaw Raynauda – kto nie powinien go lekceważyć?
- Co wiemy dziś o autyzmie?
- Autyzm – wczesna interwencja na wagę złota
- Ekspertka: kobiety mają większe predyspozycje, by być lepszymi kierowcami
- Szczyl: Polska Floryda
- Kiedy masz więcej niż jedno uczulenie
- Alergia może być dziedziczna?
- Jak zmienić swoje przyzwyczajenia?
- Mrozu: charyzmatyczny i ekspresyjny
- Szynaka Meble promuje wartości narodowego dziedzictwa